Wat kunt u doen?

We kunnen SAMEN met ouderen en zorgbehoevenden hun waardevolle bezittingen vastleggen, controleren op onregelmatigheden en toezicht houden op alles van emotionele en/of financiële waarde.

 • Screening

  Heeft u als werkgever wel eens het gevoel, "had ik de sollicitant maar wat beter gescreend, dan had het onze bewoners maar ook onze collega's een hoop ellende en verdriet bespaart"?

  Ook de stichting SVOW vindt het essentieel dat voor een zorg- en/of welzijnsorganisatie medewerkers vakbekwaam en betrouwbaar zijn. Het screenen van sollicitanten – als onderdeel van een zorgvuldig aannamebeleid – is een eerste stap om aan deze eisen tegemoet te komen. Want een goede screening aan de voorkant scheelt een hoop verdriet aan de achterkant. U heeft al een achtergrondonderzoek vanaf € 65,-- exc. BTW.

  Lees meer
 • DNA markering

  Bent u ook wel eens bang dat als uw waardevolle spullen worden gestolen u ze nooit meer terug zal zien?

  Synthetisch DNA is een preventief middel in de strijd tegen diefstal en is ontwikkeld voor meerdere toepassingen en nu ook beschikbaar voor particulieren. Hiermee kunt u uw kostbaarheden op een unieke, onopvallende en bijna niet te verwijderen wijze markeren en aan u zelf koppelen. Hierdoor kunt u eenvoudig aantonen dat het teruggevonden voorwerp úw eigendom is. Dat geeft een veilig en gerust gevoel.

  Lees meer