Doneren

De SVOW CLUB

Dankzij uw bijdrage kunnen steeds meer ouderen Veilig Ouder Worden

DE SVOW CLUB

Wat is het doel van de SVOW CLUB?

Stichting SVOW streeft naar een veilige leefomgeving voor ouderen en zorgbehoevenden naarmate afhankelijkheid toeneemt en wil helpen het gevoel bij gekrenkt vertrouwen te herstellen indien dit is geschonden. Dat doen we door te luisteren naar het verhaal van het slachtoffer, beschrijven vervolgens een of meer doelstellingen in een Plan van Aanpak en adviseren in de te nemen acties die mogelijk leiden tot oplossingen. We brengen het slachtoffer desgewenst in contact met de hulp biedende partijen en houden toezicht op de te ondernemen acties.  Daarnaast ontwikkelen wij samen met partners preventieve middelen om zowel financiën als persoonlijke bezittingen te beschermen. Want de financiële uitbuiting van deze kwetsbare groepen gaat ons erg aan het hart.

Er zijn diverse andere initiatieven gericht op bewustwording en preventie van dit probleem maar SVOW onderscheidt zich door zich enerzijds te richten op de bewustwording van de dader en biedt anderzijds een praktische benadering als het dan toch verkeerd is gegaan. Immers, de financiële uitbuiting moet stoppen!

Om onze doelen en ambities te kunnen bereiken is er veel geld nodig. Met onder andere de SVOW CLUB proberen we deze gelden in te zamelen. Wilt ook ú ons helpen? Want alleen SAMEN kunnen we de strijd tegen financiële uitbuiting aan gaan.

Het is belangrijk te weten dat SVOW uitsluitend bestaat uit vrijwillige en onbezoldigde medewerkers en ontvangt geen overheidssubsidies. SVOW is een Stichting zonder winstoogmerk.

Hoe werkt de SVOW CLUB?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen zich bij deze Club aansluiten door een minimale bijdrage van € 500,–. Uiteraard mag het ook meer zijn.

Naar gelang van de hoogte van uw bijdrage krijgt u een bronzen-, zilveren-, gouden- of diamanten vermelding op onze website. U ontvangt ook een digitaal “SVOW-CLUB certificaat van waardering” die u ook op uw eigen website kunt plaatsen. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om op onze site uw bedrijf nog eens extra in de schijnwerpers te zetten via een korte presentatie.

Maar misschien is het wel het allerbelangrijkste dat u op deze manier kunt laten zien dat u de stichting SVOW een warm hart toedraagt en zo samen met ons iets kunt betekenen voor anderen.

Wilt u deelnemen aan de SVOW CLUB? Als u ons een berichtje stuurt dat u wilt deelnemen en voor welk bedrag, zullen wij u voor dit bedrag een factuur met BTW sturen. Een berichtje sturen kan of via info@svow.nl of via het contactformulier op onze site. Zodra wij uw bijdrage hebben ontvangen zullen wij u op de website bij de SVOW CLUB vermelden. Indien u liever anoniem wilt blijven kan dat natuurlijk ook. Wilt u dit dan specifiek aangeven.

178-160546_SVOW_SVOWCLUB_ONLINE_BANNERS_Squares_brons178-160546_SVOW_SVOWCLUB_ONLINE_BANNERS_Squares_zilver178-160546_SVOW_SVOWCLUB_ONLINE_BANNERS_Squares_goud178-160546_SVOW_SVOWCLUB_ONLINE_BANNERS_Squares_diamant

 

 

 

 

 

Uiteraard is iedere bijdrage welkom. Wilt u niet deelnemen aan de SVOW CLUB maar ons wel financieel steunen dan kan dat ook via de doneerknop op onze website. Wilt u ons liever op een andere manier steunen dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Want veilig ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Hartelijk dank voor uw hulp,

Thérèse van der Velden – Algemeen Directeur stichting SVOW

178-160546_SVOW_SVOWCLUB_ONLINE_BANNERS_LR5

Zuideinde 9 1121 CJ Landsmeer Postbus 146 1120 AC Landsmeer T 0900 2002001 (45ct/min) E info@svow.nl
Algemene Voorwaarden Disclaimer Bedenktijd FAQ

© 2016 Stichting Samen Veilig Ouder Worden