Gerrit Zalm

Gerrit Zalm is een Nederlandse bankier en voormalig politicus. Hij was vier maal Minister van Financiën en zijn laatste periode (Balkenende III) tevens vice-president. In 2008 ging hij naar de ABNAMRO waar hij voorzitter van de Raad van Bestuur werd.

Manon Thomas

Manon Thomas, was direct enthousiast om zich als vriend van de Stichting aan te sluiten en daarbij de doelstellingen van de Stichting te ondersteunen.

Manon Thomas behaalde in 1989 de titel Miss Fotogeniek en is bekend als omroepster en presentatrice van zeer diverse TV programma’s bij diverse omroepen. Zij is een veelzijdige vakvrouw met uiteenlopende interesses, ervaring en een gezonde dosis humor. Manon treedt op als dagvoorzitter, is communicatie-presentatie coach, stemacteur en schrijft graag.

Rob van Someren

Rob van Someren draagt de stichting een warm hart toe. Naast zijn baan als radiopresentator van het populaire middagprogramma “Somertijd” op radio-10, is hij als hoofdagent werkzaam bij de Amsterdamse politie op een basisteam in Amsterdam Zuid-Oost. Uit al deze functies blijkt dat hij een veelzijdig enthousiast en mensgericht persoon is.

Rik Felderhof

Rik Felderhof onderschrijft hiermee de doelstellingen van de stichting SVOW. Hij voelt zich bovendien zeer betrokken bij de maatschappelijke uitdaging die onze stichting aangaat.

Rik Felderhof is bij het brede publiek bekend als radio- en televisiepresentator. Daarnaast is hij bekend als schrijver en uitgever van boeken, waar onder  “De Vliegenvanger” en tijdschriften.

Astrid Nienhuis

Astrid Nienhuis is Vriend van de Stichting, vanaf het eerste uur adviseur op het juridische vlak en helpt als politicus van de VVD bij het leggen van contacten met diverse overheden. Astrid is werkzaam geweest als onder andere Advocaat, Officier van Justitie en als Advocaat Generaal bij het gerechtshof in Amsterdam. Sinds 2011 werkt Astrid als Burgemeester in de gemeente Landsmeer.

Peter Faber

Toen we Peter Faber vroegen mee te werken aan de doelstellingen van de Stichting SVOW zei hij direct: “Dat doe ik!”. Dat moet wel, want het gaat ook over mijzelf!

Peter Faber is een bekend acteur die het publiek vooral zal kennen van zijn rollen in de films Schatjes, Ciske de Rat en Soldaat van Oranje. In 2009 werd de Peter Faber Stichting opgericht. Het doel van de stichting is door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbewustzijn en perspectief van deze hangjongeren die vaak in een uitzichtloze situatie zijn beland.

Tineke de Nooij

Tineke de Nooij, vindt veiligheid en ouderen een belangrijk onderwerp en vond het daarom direct een eer om een bijdrage te leveren aan de stichting SVOW.

Tineke was de eerste vrouwelijke diskjockey bij Radio Veronica en werkt nu als radiopresentatrice bij haar eigen Tineke Show, van Omroep MAX dat wordt uitgezonden op Radio 5 Nostalgia op werkdagen van 12.00 tot 14.00 uur.