Doneren

Alleen samen kunnen we
financieel misbruik stoppen!

Onderzoek naar financieel misbruik

Geachte mijnheer of mevrouw,

Wij vragen uw medewerking bij dit onderzoek naar financieel misbruik. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het extra pinnen van uw bankrekening, het stelen van geld of kostbare spullen maar ook het tegen uw wil verkopen of aanschaffen van goederen.

Financieel misbruik komt, met name bij ouderen en hulpbehoevenden veel voor. In de meeste gevallen kent het slachtoffer de dader goed. De daders zijn bijvoorbeeld de verzorger, een familielid of zogenaamde vrienden. Het is daarom vaak moeilijk hier iets tegen te doen.

We willen u enkele vragen stellen over uw bekendheid met het thema financieel misbruik en uw mogelijke ervaringen hiermee. Ook gaan we in op uw behoefte aan hulp en eventueel toezicht op uw waardevolle eigendommen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt. We vragen u niet om uw naam of contactgegevens. De stichting Samen Veilig Ouder Worden gebruikt de antwoorden op deze vragen om meer te weten te komen over wat er nodig is om financieel misbruik te voorkomen en aan te pakken. Zo kan de Stichting passende hulpmiddelen ontwikkelen.

Wij danken u alvast hartelijk voor het invullen van de vragenlijst. Want alleen SAMEN kunnen we financieel misbruik stoppen.

Klik op onderstaande button om de enquête via uw computer of tablet in te vullen en te versturen.

U kunt ook een printbare versie selecteren door HIER te klikken. U kunt deze na het printen en invullen voldoende frankeren en versturen naar:

Stichting SVOW

t.a.v. Onderzoek FM

Postbus 146

1120 AC Landsmeer

 

Hartelijk dank, de directie Stichting SVOW

 

 

 

 

 

 

(klik op deze button om de enquête te starten)

Zuideinde 9 1121 CJ Landsmeer Postbus 146 1120 AC Landsmeer T 0900 2002001 (45ct/min) E info@svow.nl
Algemene Voorwaarden Disclaimer Bedenktijd FAQ

© 2016 Stichting Samen Veilig Ouder Worden