Doneren

We kunnen het niet meer terugdraaien.
Maar het had wel voorkomen kunnen worden.

Doneren

Waarom doneren aan SVOW?
Stichting SVOW heeft als doel een veiligere leefomgeving voor ouderen en zorgbehoevenden te creëren. Dat doen we door preventieve diensten en hulpmiddelen te ontwikkelen om zowel financiën als persoonlijke bezittingen te beschermen. Vooral de financiële uitbuiting van deze kwetsbare groepen gaat ons erg aan het hart.

Er zijn diverse andere initiatieven gericht op bewustwording en preventie van dit probleem maar Stichting SVOW onderscheidt zich door zich enerzijds te richten op de bewustwording van de dader en biedt anderzijds een praktische benadering als het dan toch verkeerd is gegaan.

Immers, de financiële uitbuiting moet stoppen!

Daarnaast hebben wij de ambitie om uit te groeien tot hét kenniscentrum met betrekking tot de uitbuiting van ouderen en zorgbehoevenden. Om dit te bereiken willen wij opdracht geven tot het verrichten van degelijk en wetenschappelijk onderbouwd onderzoek. Hierin zal de omvang van het probleem worden onderzocht alsmede de beïnvloedingsmethodieken hoe slachtoffers uit het stadium van ontkenning te krijgen.

Geen subsidie, alleen vrijwilligers
Het ontwikkelen van toepassingen en middelen kost veel geld en Stichting SVOW ontvangt momenteel geen enkele subsidie vanuit de Europese, Nationale, Provinciale of lokale overheden. Bovendien werken alle medewerkers van stichting SVOW geheel belangeloos en zonder vergoeding.

Vindt u ook dat de aanpak van financiële uitbuiting van ouderen en zorgbehoevenden een belangrijke zaak is?

Steun ons dan door een bedrag te doneren, want alleen SAMEN kunnen we de strijd tegen financiële uitbuiting aan gaan.

Wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan de werk van Stichting SVOW, neemt u dan contact met ons op.

Want veilig ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Bedrag *Zuideinde 9 1121 CJ Landsmeer Postbus 146 1120 AC Landsmeer T 0900 2002001 (45ct/min) E info@svow.nl
Algemene Voorwaarden Disclaimer Bedenktijd FAQ

© 2016 Stichting Samen Veilig Ouder Worden