Doneren

"Want alleen SAMEN kunnen we er iets aan doen"

Diamant-certificaat

ABN-AMRO

Vijf miljoen particuliere klanten en 300.000 kleine ondernemingen bankieren bij ABN AMRO in Nederland. Onze dienstverlening stoelt op drie principes: altijd binnen handbereik, gemak in dagelijkse bankzaken en kwalitatief hoogwaardig financieel advies.

Onze Seniorencoaches, bijvoorbeeld, helpen in het hele land ouderen met zelfstandig (blijven) bankieren. Zij hebben in hun werk dagelijks te maken met mensen die steeds afhankelijker worden van hun omgeving. Die afhankelijkheid maakt ze kwetsbaarder voor financieel misbruik. Door de samenwerking met SVOW zijn onze Seniorencoaches nog beter in staat om deze oudere klanten te helpen met bankieren en ze beter naar hulp te kunnen leiden als er toch iets mis gaat. En daar zijn we erg blij om.

Wilt u meer informatie over de ABN-AMRO en senioren? Kijk dan hier

Wenneker

De Wenneker groep is een Internationaal opererend productiehuis dat films maakt voor grote merken en reclamebureaus.

Of je nu iets wilt verkopen, vertellen of uitleggen. Wij geloven dat elk merk dichterbij zijn klant kan komen door het slim inzetten van film.

Wij steunen de stichting SVOW omdat we zien dat wij ook hier met goede content een verschil kunnen maken. Door bijvoorbeeld vragen te beantwoorden en producten uit te leggen met heldere animaties. Maar ook door slachtoffers van financiële uitbuiting én de Vrienden van SVOW te portretteren in video. De toch soms moeilijke en verdrietige materie komt zo beter voor het voetlicht en krijgt het de aandacht die het verdient. De Wenneker Groep draagt hier graag een steentje aan bij en zal dat in de toekomst ook blijven doen.

Wilt u zien wat de Wenneker Groep allemaal nog meer maakt, klik dan hier

Diamant-certificaat

Postma Vastgoed

Postma Vastgoed is al ruim 35 jaar een degelijk en vertrouwd adres op het gebied van commercieel onroerend goed, waaronder kantoren, winkels, woningportefeuilles, hotels en zorgvastgoed.

Wij ondersteunen de stichting SVOW graag omdat zij geweldig werk verrichten tegen financiële uitbuiting van ouderen & zorgbehoevenden. Met veel liefde dragen wij daarom bij om deze kwetsbare groep mensen te beschermen tegen deze laffe daad van ouderenmishandeling.

Base Logistics

Base Logistics is een logistiek dienstverlener, met de focus op Transport Management, Warehouse Management en Data Management. We bieden een internationaal netwerk van transport-, en warehousingpartners, in combinatie met een team van logistiek specialisten en een unieke logistieke applicatie. Met als doel logistiek voor onze klanten simpel, efficiënt en controleerbaar te maken.

De stichting SVOW doet geweldig werk en dat ondersteunen we graag. We vinden het belangrijk dat weerloze ouderen hulp krijgen als hun vertrouwen gekrenkt is. Daarnaast dragen we via ons lidmaatschap graag bij aan preventie van steeds vaker voorkomende ouderenuitbuiting. 

Wilt u meer informatie over Base Logistics? Kijk dan hier

Nile Graficare

Een idee is zo goed als de uitvoering

Nile Graficare is een grafisch bureau dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van promotie. Van idee tot eindproduct en alle facetten daartussen. Circa 100 klanten maken van haar diensten gebruik. Zij levert voor grote nationale bedrijven het volledige studiowerk. Verder zijn reclamecampagnes, activaties, websites en drukwerkbemiddeling dagelijks werk. Nile Graficare werkt met een groot aantal enthousiaste specialisten op elk gebied in de grafische sector.

Met de stichting SVOW hebben wij ook vanaf het begin meegedacht over diverse uitingen en materialen. In nauwe samenwerking met de stichting en haar partners hebben we deze website gerealiseerd, de app vormgegeven, drukwerk opgemaakt en diverse elementen ontworpen. Wij dragen de stichting een warm hart toe en steunen haar om haar doelen te behalen. Hiermee hopen wij ook een bijdrage te hebben geleverd aan een veiligere samenleving voor ouderen.

Meer informatie over Nile Graficare? Kijk dan hier

Diamant-certificaat

Guarda Advocaten

Guarda Advocaten is een all round advocatenkantoor dat met 8 advocaten voor u klaar staat om u te ondersteunen bij het oplossen en afwikkelen van problemen op het gebied van financiële uitbuiting van ouderen. Onze advocaten streven er daadkrachtig naar eventueel verdwenen gelden en goederen zo spoedig mogelijk terug te laten keren bij de rechtmatige eigenaar. Wij zullen eerst bezien of een snelle onderlinge oplossing met de daders mogelijk is. Indien dat niet mogelijk is, kunnen wij u o.a. bijstaan bij het doen van aangifte tegen de daders, het voeren van een civiele procedure om het geld terug te krijgen, én het aanvragen van bewindvoering of curatele.

 Wij werken op prettige manier samen met de Stichting Samen Veilig Ouder Worden (SVOW). Enerzijds uiteraard omdat wij de doelstelling van SVOW volledig ondersteunen. Anderzijds herkennen wij ons in de directe en oplossingsgerichte aanpak van SVOW waardoor onze samenwerking een stevig uitgangspunt biedt om snel tot een oplossing te komen.

 Meer informatie over Guarda Advocaten? Neem contact op met SVOW of klik HIER.

Rodenhuis Financiële Dienstverlening

Roerige tijden vragen om stabiele partner!

De financiële wereld is behoorlijk in beweging. Niet alleen op het gebied van de spaarrente, pensioenen en verzekeringen. Maar zeker ook als het gaat om hypotheken. De adviseurs van Rodenhuis Financiële Dienstverlening zijn op de hoogte van deze én andere recente ontwikkelingen. Daardoor zijn wij altijd in staat u een passend advies op maat te geven. Want juist nú is het van belang een stabiele partner te hebben die er voor zorgt dat u uw financiën op orde heeft.

Stichting SVOW strijdt tegen financiële uitbuiting van ouderen en zorgbehoevenden en dat sluit natuurlijk perfect aan bij onze kernwaarden, een goed, eerlijk en degelijk advies als het om financiën gaat. Wij steunen SVOW daarom van harte en wensen ze heel veel succes in de strijd tegen deze laffe vorm van uitbuiting.

Wilt u meer informatie over Rodenhuis Financiële Dienstverlening, klik dan hier

Stolwijk denHartigh

Good governance: de mens maakt het verschil

 Stolwijk denHartigh verzorgt samen met gespecialiseerde partners een totale dienstverlening op gebied van Good Governance. Zo geven wij advies, training en voeren onderzoek uit naar vermeende integriteitschendingen. Wij maken deel uit van het Stolwijk Kennisnetwerk, een middelgroot kantoor met vestigingen in Doetinchem, Zevenaar en Nijmegen waarbinnen ruim 100 specialisten werkzaam zijn op gebied van audit, tax, HR, restructuring, overname en efficiëntie. Als kennisorganisatie staat Stolwijk denHartigh voor de toegevoegde waarde die er aan bijdraagt om onze relaties succesvol te laten zijn. Samen, proactief en transparant!

Vanuit onze missie ondersteunen wij daarom ook graag de Stichting SVOW. Dit doen wij niet alleen door middel van sponsoring, wij dragen ook bij aan advisering en desgewenst ook door middel van onderzoek. Want veilig ouder worden, dat wil toch iedereen?

Wilt u meer informatie over Stolwijk Den Hartigh? Klik dan hier

 

Zuideinde 9 1121 CJ Landsmeer Postbus 146 1120 AC Landsmeer T 0900 2002001 (45ct/min) E info@svow.nl
Algemene Voorwaarden Disclaimer Bedenktijd FAQ

© 2016 Stichting Samen Veilig Ouder Worden